Съобщенията за бомби на летището в Скопие и в някои училища на

...
Съобщенията за бомби на летището в Скопие и в някои училища на
Коментари Харесай

Сигналите за бомби в Северна Македония се оказаха фалшиви

Съобщенията за бомби на летището в Скопие и в някои учебни заведения на територията на Северна Македония се оказаха подправени.

Полицията завърши инспекцията на интернационалното летище в столицата и на част от просветителните институции, при което откри, че става въпрос за " подправени известия ", оповестиха от Министерството на вътрешните работи, представени от MKD.mk.

От Министерството на вътрешните работи показват, че след привършване на инспекциите ще осведомят и за другите обекти.

Тази заран закани за сложено взривно устройство бяха изпратени на електронните адреси на 10 учебни заведения в Скопие и пет в Битоля, както и на Футболната федерация на Македония, хотел " Александър Палас ", хотел " Мариот ", търговски център " Ийст Гейт ", спортна зала " Борис Трайковски " и интернационалното летище в Скопие.

Веднага след приемането на известията бяха подхванати ограничения от полицейските чиновници за безвредна евакуация на постройките, а сега текат антитерористични инспекции и се подхващат ограничения за изясняване на случаите.

Тези дни с изключение на учебни заведения, институции, търговски центрове - и други обекти са застрашени с бомби. Вчера бяха регистрирани рекордните 49 сигнала, които след инспекции полицията уточни като подправени.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР